OnePlus brengt 10 Pro-telefoons in Europa uit voor 899 euro en 999 euro – Tablets en telefoons – Nieuws

Ik ben niet zo heel bekend met andere Android skins, en ken verder eigenlijk niemand waar ik merken als bijvoorbeeld Oppo zelf even kan bekijken (iedereen om me heen heeft ‘n iPhone of een Samsung).

Nu ben ik zelf ooit overgestapt van iPhone naar OnePlus, juist omdat deze een heel snelle/schone skin had van Android. Maar wat is in ‘t dagelijkse gebruik zo nadelig aan Oppo’s skin? Is dat werkelijk zoveel slechter?

Ik ben al snel wat huiverig als bedrijven samengevoegd worden, vaak omdat er een aantal dingen toch op termijn veranderen die ik tot nu toe als nadelig heb ervaren (denk aan de vele acquisities door Microsoft, EA, Blizzard, Apple e.a.). Maar omdat ik geen ervaring heb met Oppo, Huawei, Samsung, Motorola en de Google Pixel telefoons, heb ik echt geen flauw idee wat ik er van moet verwachten.

Vergelijkbare artikelen

Meest populair