Echtgenote drijvende kracht achter herstel George Baker

Echtgenote Blanche bleek een drijvende kracht achter George. ‘We zijn allebei positief ingestelde mensen en zien vaak meer voor- dan nadelen. Belangrijk was dat ik aan mijn conditie zou werken. Dus ik begon met wandelen. Elke dag weer. Ook als ik me niet goed voelde. Dan spoorde zij me aan om te gaan. Ook al kon ik dan niet meer dan twee kilometer lopen. Andere dagen ging het wel goed. Dan liep ik acht kilometer. Dat ben ik trouw blijven doen. En met resultaat. Inmiddels kan ik elke dag die afstand lopen. Ik heb geen terugval meer. Langzaam maar zeker voel ik me elke dag fysiek sterker worden. Het wandelen heeft echt geholpen. Nu mijn stem nog.’

Jubileumtour

Maar ook in zijn stem heeft George alle vertrouwen. ‘Vanaf deze week begin ik met zangoefeningen. Niet te veel ineens. Ik ga dat langzaam opbouwen.’ George gaat ervan uit dat dan zijn stem weer als vanouds zal gaan klinken. ‘Ik neem ook weer optredens aan. Mijn boekingskantoor weet dat en vanaf september ga ik dan eindelijk weer de planken op.’

 

 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 32 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

 

 

Article continues after the ad

Vergelijkbare artikelen

Meest populair