Drama voor Tarik Tissoudali: lucratieve transfer en WK van de baan | Voetbal

,,Ik heb voor de komende zes maanden mijn laatste wedstrijd gespeeld’, aldus de aanvaller, die de blessure opliep in het duel met Sint-Truiden. ,,Vele dromen vallen weg, maar Allah heeft altijd een beter plan dan dat ik heb voor mezelf. Ik beloof jullie dat ik sterker zal terugkeren. Ik wens mijn team alle succes dit seizoen en ik zal er staan tijdens de play-offs. Ik zal ook Marokko steunen tijdens het WK.”

Door de blessure ziet Tissoudali zijn kans op een transfer naar Al-Rayyan in Qatar in rook opgaan. Daar had de oud-speler van onder andere Telstar, SC Cambuur, De Graafschap en VVV-Venlo een lucratief contract kunnen tekenen. De 29-jarige aanvaller tekende afgelopen seizoen voor 27 goals en 9 assists voor AA Gent in 52 officiële duels.

Vergelijkbare artikelen

Meest populair